Donateurs

Harmonie L’Union Bladel

Sponsoren bedankt!

Heijberg Brandwering B.V.
VGL Logistics
Jan Swaanen, De Echte Bakker

Ook jij kan ons gratis sponsoren!

 

Verschillende winkels sponsoren een percentage van het aankoopbedrag aan L’Union wanneer jij iets koopt. Dit kost voor jou niets extra’s.

Zo bestel je makkelijk online een pizza via Thuisbezorgd en zo ontvangt L’Union hiervoor geld in de clubkas.
Door op de onderstaande knop te klikken kan je bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar de clubkas. En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Donateur worden?

Elk jaar komen onze leden langs de deuren in de gemeente Bladel voor onze jaarlijkse donateursactie. Met uw donatie kunnen wij muziekinstrumenten aanschaffen en onderhouden, uniformen betalen en onze jeugdleden een gedegen muzikale opleiding aanbieden. Tevens draagt u bij aan de muzikale activiteiten georganiseerd door L’Union voor jong en oud in de gemeente Bladel.

Het is fijn te zien dat deze vele donateurs de vereniging een warm hart toedragen. Is dit ook iets voor u of heeft u onze leden niet getroffen tijdens de donateursactie? Uiteraard kunt u uw bijdrage ook overmaken op bankrekeningnummer NL18 RABO 0107 5994 06. Of neem contact op via info@lunion.nl

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Voorwaarden

Cookie policy
Privacy policy

Algemene voorwaarden

Koninklijke Harmonie L'Union

De leukste harmonie van Nederland!